EEN ZEEG OP HET ONBEKENDE
Levend & Dynamisch


DASHBOARDS
Een venster op een onbekende situatieDit zijn de verschillende uitgebreide en gedetailleerde dashboards die VEEZO aanbiedt:
Algemeen Informatie Dashboard: VEEZO biedt een algemeen informatiedashboard dat een drill-down overzicht biedt van uw cyberbeveiligingslandschap en belangrijke metrics en inzichten biedt in de beveiligingsgezondheid van uw netwerk.
Live kaart van communicatie: Met VEEZO heb je toegang tot een wereldwijde kaart van verbindingen, die het netwerkverkeer, aangevraagde domeinen en herkomst in real-time visualiseert, zodat je potentiële bedreigingen en onregelmatigheden op geografische locaties kunt lokaliseren.
Dashboard met gedetailleerde gebeurtenissenlijst: VEEZO's gedetailleerde event list dashboard presenteert een uitgebreide lijst van beveiligingsincidenten, zodat je incidenten nauwkeurig kunt bekijken en onderzoeken, en het biedt dynamische functionaliteiten voor efficiënte gegevensanalyse.
Ruimtelijke weergave van aanvallen: VEEZO biedt een ruimtelijk overzichtsdashboard dat aangevallen items en hun relaties binnen je netwerk visueel weergeeft, wat helpt bij het identificeren van doelactiva, de aanvallers en potentiële kwetsbaarheden.

VEEZO's dashboards zijn uitgerust met dynamische functionaliteiten, die real-time interactie en maatwerk mogelijk maken om de getoonde data aan te passen aan uw specifieke behoeften. VEEZO biedt drill-down mogelijkheden binnen de dashboards, waardoor u dieper in de details van security events en incidenten kunt duiken voor uitgebreide analyse en geïnformeerde besluitvorming. Deze dashboards stellen organisaties in staat om diepere inzichten te krijgen in hun cyberbeveiligingslandschap, waardoor proactieve detectie van bedreigingen en efficiënte reactie op incidenten mogelijk worden.

REPORTING
Verbeterde communicatie tussen CIO en CEO door gedetailleerde dashboards en duidelijke rapportage

VEEZO's rapportagesysteem levert uitgebreide inzichten en informatie die cruciaal zijn voor het handhaven van een sterke cyberbeveiliging. Het omvat :

Incidentie/Respons Rapportage: VEEZO's rapporten bieden gedetailleerde informatie over een selectie van beveiligingsincidenten en de bijbehorende responsmaatregelen, waardoor een grondig begrip en effectief beheer van beveiligingsgebeurtenissen mogelijk wordt.
Analyse en aanbevelingen: Het systeem voert een diepgaande analyse uit van uw beveiligingsomgeving en biedt bruikbare aanbevelingen om uw beveiligingsmaatregelen te verbeteren, zodat u kwetsbaarheden en bedreigingen proactief kunt aanpakken.
Permanente diagnose voor beveiligingsnaleving: VEEZO's continue diagnose ondersteunt de versnelling van security compliance en maturiteitsinspanningen door real-time inzichten te bieden in uw beveiligingspraktijken en gebieden die voor verbetering vatbaar zijn.

Door het aanbieden van dit uitgebreide rapportagepakket, voorziet VEEZO organisaties van de informatie en richtlijnen die nodig zijn om hun cybersecurity verdediging te versterken, een proactieve houding tegen evoluerende bedreigingen te garanderen en security compliance te handhaven.

VEEZO biedt een verscheidenheid aan rapporten om u op de hoogte te houden van de beveiligingsstatus van uw netwerk:

Rapport legitieme/misbruikelijke activiteiten en ondernomen acties: VEEZO levert een gedetailleerd rapport dat onderscheid maakt tussen legitieme en kwaadaardige activiteiten binnen je netwerk. Het bevat ook een verslag van de acties die zijn ondernomen als reactie op deze activiteiten, zodat u inzicht krijgt in de effectiviteit van uw beveiligingsmaatregelen.
Incidentenrapport: In het geval van een beveiligingsincident genereert VEEZO een incidentrapport dat een uitgebreid verslag geeft van het incident, inclusief de omvang, de impact, de mogelijke omvang van datalekken en de stappen die zijn ondernomen om het incident te beperken en op te lossen. Dit rapport is van cruciaal belang voor de analyse na het incident en de compliance-rapportage.
Periodieke samenvatting: VEEZO stuurt periodieke digests die de belangrijkste beveiligingsgebeurtenissen en inzichten over een bepaalde periode samenvatten. Deze digests geven een beknopt overzicht van de beveiligingsstatus van uw netwerk, zodat u op de hoogte blijft van het veranderende bedreigingslandschap.

Deze rapporten van VEEZO stellen organisaties in staat om beveiligingsincidenten proactief te bewaken, erop te reageren en ze te beheren, terwijl ze een duidelijk inzicht behouden in de beveiligingsstatus van hun netwerk.

Aanpasbare rapporten op aanvraag
Als uw verzoek relevant is, kan VEEZO haar rapporten aanpassen aan uw wensen.
Vul het informatieformulier in of neem per e-mail contact met ons op.ozOos - Drève Richelle 161 H/15|1410 Waterloo | Belgium | Tel : +32 2 880 79 47 | sales@veezo.org