Over Ons


VEEZO, Virtual Security Officer gemaakt door ozOos, is een geavanceerde beveiligingsoplossing onder leiding van Tanguy Derriks, een veteraan uit de industrie met meer dan 20 jaar IT-beveiligingsexpertise.
Het ontstaan van VEEZO gaat terug tot 2015, toen de beperkingen van traditionele beveiligingspraktijken werden herkend - ze vereisten buitensporige expertise, hadden onvoldoende zichtbaarheid, onderschatten bedreigingen en waren over het algemeen inefficiënt en werkten niet samen. Als reactie hierop werd VEEZO ontwikkeld in samenwerking met internationale experts en partners om deze tekortkomingen aan te pakken.

Vandaag de dag wordt VEEZO geleverd als een dienst, die de visie en missie van Tanguy belichaamt. Het is een onafhankelijke oplossing die inspeelt op veranderende beveiligingsbehoeften.

VISIE

Met het oog op effectiviteit worden alle inspanningen op het gebied van onderzoek, analyse, begrip en beheer van beveiliging gebundeld ten behoeve van een groot aantal organisaties. Succes in het tegengaan van bedreigingen en het stroomlijnen van taken komt voort uit het bundelen van expertise, inspanningen, ervaringen en technologieën. Samen nemen we op maat gemaakte maatregelen om de beveiliging collectief te verbeteren.

MISSIE

VEEZO staat ten dienste van zijn begunstigden en voedt zich met hun ervaringen. Het doel is om een zo autonoom mogelijk beheer van bedreigingen en incidenten te bieden in dienst van de algemene IT-hygiëne

DE ONDERNEMING OZOOS

ozOos is een leverancier met toegevoegde waarde van geavanceerde netwerkbeveiligingsoplossingen en -diensten.
Zij introduceert voortdurend nieuwe technologieën om de uitvoering van complexe veiligheid technologische vraagstukken te vergemakkelijken en misbruik en cybercriminaliteit te voorkomen. Het biedt preventie, beveiligingsaudits, training, beveiligingsbewustzijn en Veezo-services.

Contacten

Tanguy Derriks : CEO
Tanguy.derriks@veezo.org

Emmanuel Taillieu : Business Strategy Director
Emmanuel.taillieu@veezo.orgozOos - Drève Richelle 161 H/15|1410 Waterloo | Belgium | Tel : +32 2 880 79 47 | sales@veezo.org